Könyvbemutató Mosonmagyóvár | Isten Vagyok

Mint ahogy Ön is, íme a bizonyíték.

Könyvbemutató Mosonmagyóvár

Bennünk nagy volt az örömujjongás, boldogság a köbön, örültünk, hogy egyre szélesebb körben terjed a könyvünk. Hiszen, ezért írtuk, majd másfélen keresztül, hogy hozzájárulás legyen a világnak, hogy adjunk, öröm adni, főleg akkor, ha van bármilyen fogadtatása.

Ricsi szuper házigazda révén terített asztallal várta a vendégeket, köztük minket is. A résztvevők 100%-a hölgy volt, a bemutatónk előadássá alakult, a hölgyek kíváncsian várták, hogy mit is takar valójában? - a cím Isten Vagyok! Mint ahogy Ön is, íme a bizonyíték!

Volt olyan vélemény is, aki azt mondta, hogy nem erre számított, hanem valamilyen Istenes témára.

Bár a legfőbb üzenetünk bebizonyítani, hogy mindannyian Istenek vagyunk, mégis úgy gondoljuk, hogy az emberek élete nemcsak Isten körül, hanem egyéni kívánalmak, álmok megvalósítása mentén is folyik.

Ezért került bele a párkapcsolat, a család és a foglalkozásban kiteljesedő siker is.

Úgy gondoltuk, hogy a nagy átlag, mint mi elsősorban nem a szentté avatásán gondolkodik, hanem, hogy, hogyan tudja gazdagabbá, boldogabbá-eseménydúsabbá tenni életét. Aki kifejezetten, csak Istent keresi, annak is sokat nyújt a könyv, aki ennél többet akar, mint ahogy mi is, azoknak szól önmegvalósitó könyvünk.

Itt találkoztunk Nórival, akinek mind a három iránymutató a birtokában van, hogy egy nagyon sikeres írónő lehessen. Meg van hozzá az adottsága, ez adja meg neki a boldogságot és erre érez késztetést (ez megy neki könnyedén)...

Köszönjünk mindenkinek a részvételt, Ricsinek a szívélyes fogadtatást és az ajándékokat!

A könyv példányait továbbra is megtaláljátok Hszien Ezoterikus Ajándékboltban...

Szeretettel,

Anita és Tamás

UI: Tamás ma elő adásban bejelentkezett, mondott egy pár gondolatot a könyv bemutatókról...

https://www.facebook.com/istenvagyok.mint.ahogy.on.is.ime.a.bizonyitek/?hc_ref=ARSnQDrKUVEPdOkUFV2mw0rgscw4rzusJmW0lygy1ibYYZvX189UKLtrhpKAtxIWw4U

 

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.